2017-01-15 09:49:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Étkezzen egészségesen

Napi horoszkóp január 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Szaturnuszon kívül minden bolygó támadásba lendült. Ma nagyon sokat kellene pihennie. Majd délután igyekezzen összeszedni minden energiáját, mert holnap már meg kell felelnie bizonyos követelményeknek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az érzelmek kapják a legnagyobb teret, a Vénusz még a Neptun vonzásában áll. Igyekezzen azon, nehogy kihasználja más elfogultságát, valamihez való érzelmi ragaszkodását. Álljon félre az útból, ha a helyzet úgy hozza.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sok támadás éri az Ikrek jegyét. A Merkúr már a Bak jegyében áll, az Ön 8. sorsterületén. Ön jól tud másokat irányítani, és jól tudja mások vagyonát is kezelni. Ma gondolja át az adózással és a biztosításokkal kapcsolatos ügyeit

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold már a Szűz jegyében áll. Egészséges értelemmel rendelkezik, nincsenek érzelmi félelmei. Ez a bolygókapcsolat nagyon jó a kommunikációhoz, az ingatlankereskedelemhez, vagy az építészethez. Hétfőn már foglalkozhat is ezekkel a témákkal.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap a Bak jegyében áll, a Hold pedig a Szűz jegyében. Ön után megfordulnak az emberek az utcán, szinte sugárzik a személye. Muszáj lenne, hogy egészségesen étkezzen, és tartsa a diétáját akkor is, ha nagyon hideg van.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold szemben áll a Vénusszal és a Neptunusszal. Érdemes elgondolkodnia a közelmúlton. Lehetséges, hogy tett olyan dolgokat, amit utólag megbánt. Bárki hibázhat, még Ön is. Valószínűleg saját belátása szerint döntött némely dologban, de nem helyesen cselekedett. Maradjon optimista, gondolkodjon pozitívan.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz közel áll a Neptunuszhoz, és szemben van a Holddal. Emiatt is jobb, ha lazára fogja a dolgokat, és utazzon el egy nyugalmas közeli helyre. Élvezze a csendet, akár egy erdőben, avagy egy kis vendéglőben. Keresse a szépet a hideg, zimankós időben, és csodálja a gyönyörű, remélhetőleg havas környezetet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Muszáj lenne lassítania, pihennie. Az Ón uralkodó bolygója, a Plútó támadásokat kap. Holnap készülnie kell arra, hogy meg kell védenie az érdekeit, mert ezt most Ön helyett senki sem tudja megtenni. Álljon a sarkára, és hallassa a hangját, ha erre van szükség. Ne adjon alapot arra, hogy ellenségei örüljenek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz áll a Nyilas jegyében, ez a bolygó nem csak örömet szerez, hanem sajnos hajlamosítja Önt egy kicsit az önsajnálatra is. Szerencsére Ön mindig tud pozitívan gondolkodni, és ez a nap is elmúlik holnapra.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó a Bak jegyében áll, és a Hold mosolyog rá. A Hold a család bolygója. A felmenő rokonainak szüksége van Önre. Látogassa meg őket akkor is, ha ez hosszú órákat követelne meg Öntől. Legyen mellettük egy kicsit. Az Ön jelenléte, biztatása nagyon sokat jelent a számukra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz szemben áll a Jupiterrel. Az Ön uralkodó bolygója hirtelenségre hajlamosítja Önt. Mielőtt megszólalna, háromszor is gondolja meg, hogy kinek mint akar mondani, és azt is halkan mondja.

Halak: II. 19. - III. 20.
Három bolygó is támadja a Holdat a Halak jegyéből. Bármennyire is mehetnéke támadna, jobb lenne, ha ma inkább otthon maradna, ne tervezzen programokat mára. Vigyázzon nagyon a testi épségére, kímélje magát. Pihenjen sokat, ne törődjön semmi mással.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: